Contact

J.W. van Dongen:
Mobiel: 06 - 24745325
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

Email:
jvandongen@move2improve.eu

R.F. Bras:
Mobiel: 06 - 55872116
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

email:
rbras@move2improve.eu

Ons praktijkadres is
Dumasstraat 201
3076 HK Rotterdam

wij zijn direct, zonder verwijzing toegankelijk

 

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Move2Improve met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Move2Improve verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Move2Improve worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aansprakelijkheid

Move2Improve aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website of voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Move2Improve alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Move2Improve niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen

Verwijzingen naar sites die niet door Move2Improve worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Move2Improve uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Move2Improve worden onderhouden wordt afgewezen.