Contact

J.W. van Dongen:
Mobiel: 06 - 24745325
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

Email:
jvandongen@move2improve.eu

R.F. Bras:
Mobiel: 06 - 55872116
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

email:
rbras@move2improve.eu

Ons praktijkadres is
Dumasstraat 201
3076 HK Rotterdam

wij zijn direct, zonder verwijzing toegankelijk

 

Over ons

Jacueline van DongenRene BrasWij, Jacqueline en René, hebben allebei fysiotherapie, manuele therapie en acupunctuur gestudeerd. Vervolgens hebben we de studie bio-energetica bij de NAEG afgerond en mogen we ons ook master in de manuele therapie noemen. Deze combinatie van opleidingen stelt ons in staat problemen op verschillende manieren te benaderen. Dit vinden wij belangrijk om de klacht van de patient goed te begrijpen. Inmiddels hebben wij, door onze ervaring van meer dan 30 jaar, gemerkt dat de therapieen die voortvoeien uit alle studies elkaar ook nog eens versterken.

Wij zijn ingeschreven in het BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal kwaliteitsregister) van onze beroepsgroep. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

Missie

Onze missie is de patiënt te laten zien dat hij of zij een uniek, kleurrijk en waardevol persoon is met ongekende mogelijkheden. Wij willen de patiënt een helpende hand bieden om het soms vastgelopen raderwerk (zie logo) weer in beweging te brengen.

M2I-FietsDoor een holistische aanpak proberen wij op emotioneel, mentaal, energetisch en fysiek vlak te helpen, te coachen en te begeleiden. Hierbij willen we, met liefde bewogen voor onze medemens, voorwaarden scheppen zodat het lichaam het zelfherstellende vermogen weer kan aanspreken.

We willen een behandelomgeving bieden waarin de patiënt zichzelf kan zijn en zich begrepen voelt. Binnen deze setting vormt de wervelkolom een belangrijk onderdeel in onze aanpak, omdat dit de spil is van het menselijk functioneren en een reflectie is van de fysieke maar ook mentale draagkracht. Verder vinden wij het belangrijk dat mensen stress en negatieve emoties leren herkennen en vervolgens in staat zijn om met eenvoudige oefeningen deze negatieve energie om te zetten in een positieve beïnvloeding van het lichamelijk en geestelijk functioneren.