Contact

J.W. van Dongen:
Mobiel: 06 - 24745325
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

Email:
jvandongen@move2improve.eu

R.F. Bras:
Mobiel: 06 - 55872116
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

email:
rbras@move2improve.eu

Ons praktijkadres is
Dumasstraat 201
3076 HK Rotterdam

wij zijn direct, zonder verwijzing toegankelijk

 

Prognos

Prognos is een meting via de computer, waarbij verstoringen in het lichaam en de veroorzakers hiervan in kaart worden gebracht met als doel herstel en behoud van een goede gezondheid.

Vervolgens wordt de oorzaak van de klachten behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten vaak definitief verdwijnen. Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest.

Het is afkomstig uit de ruimtevaartgeneeskunde en een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen en kan ook bij baby’s worden toegepast. Deze behandelwijze is een holistisch systeem, gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen.

Vaak kan met Prognos het effect van manuele therapie en acupunctuur sterk verbeteren, omdat factoren die het zelfherstellende mechanisme van het lichaam negatief beïnvloeden, kunnen worden aangepakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overgevoelig zijn voor straling van mobieltjes en DECT-telefoons of een tekort aan vitamines en mineralen. Prognos is een unieke innovatieve combinatie van 5000 jaar oude Chinese wijsheid, gebaseerd op de energiestromingen in de meridianen en Westerse hightech computertechnologie, gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring.

De westerse reguliere geneeskunde en het Prognossysteem blijken elkaar perfect aan te vullen en worden inmiddels in veel landen gecombineerd toegepast. Op dit moment wordt er in 55 landen met Prognos gewerkt. In principe kunnen veel klachten worden behandeld. Veel behandelde klachten zijn chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergieën, migraine, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen, emotionele storingen zoals angsten en depressies, ADHD en reumatische klachten.

Bij ernstige klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts of eventueel een specialist te raadplegen.