Contact

J.W. van Dongen:
Mobiel: 06 - 24745325
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

Email:
jvandongen@move2improve.eu

R.F. Bras:
Mobiel: 06 - 55872116
(24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar)

email:
rbras@move2improve.eu

Ons praktijkadres is
Dumasstraat 201
3076 HK Rotterdam

wij zijn direct, zonder verwijzing toegankelijk

 

SlaapAdvies

‘Uitgerust of uitgeblust?’

Wat heeft een matras met uw gezondheid te maken?

Vaak krijgen wij de vraag: Wat is nu een goed matras ? Om een goed antwoord op deze vraag te geven hebben wij onderzoek gedaan en matrassen zelf getest. Waterbedden, boxsprings, latexmatrassen, luchtbedden, traagschuim, veel hebben we ‘aan den lijve’ ondervonden. Hoewel een matras een persoonlijke keuze is, kwamen wij zelf tot de conclusie dat met betrekking tot het ligcomfort een traagschuimmatras nauwelijks wordt geëvenaard.

Onder invloed van de lichaamstemperatuur vervormt het traagschuim. Er wordt een soort mal van het lichaam gemaakt, waarvan de vorm perfect wordt opgenomen door dit materiaal. Dit heeft een soort ‘gewichtloosheid’ tot gevolg. Bij andere matrassen geeft het materiaal een constante tegendruk als je erop gaat liggen. Dit ‘geheugenschuim’ veert pas weer terug als je het gewicht ervan afhaalt. In het bijzonder de uitstekende lichaamsdelen, met name de schouders en heupen worden zo minder belast. De doorbloeding verbetert sterk. Hierdoor zullen klachten van spieren en gewrichten eerder herstellen, of beter nog, ze zullen minder snel ontstaan.

De matrassen zijn door ons te leveren in allerlei maten en kunnen op elke bodem worden gelegd. Ze zijn te leveren in 2 uitvoeringen: soepel of stevig, afhankelijk van gewicht en persoonlijke voorkeur. Kwalitatief is dit matras te vergelijken met merken als M-line en Tempur, maar kost ongeveer de helft daarvan.

Waar andere merken veel kosten maken voor reclame en dat verrekenen in de consumentenprijs, kiezen wij voor een meer klantgerichtere benadering in onze praktijk en kunnen wij de kosten relatief laag houden.

Er wordt 5 jaar garantie gegeven op het materiaal. Bij eventuele belangstelling wordt na het doorgeven van de juiste maat, het matras keurig bij u afgeleverd, desgewenst op de slaapkamer. De bezorgkosten van 45 euro nemen wij voor onze rekening. Indien er verder nog vragen zijn, horen we dat graag van u!